ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί ο Stevie Wonder

Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί ο Stevie Wonder Facebook Twitter
EPA
0

O Stevie Wonder ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συναυλίας ότι θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.

Ο θρυλικός τραγουδιστής-τραγουδοποιός ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λονδίνο το Σάββατο ότι θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού. Μιλώντας στο πλήθος που παρακολουθούσε τη συναυλία του στο Hyde Park, ο διάσημος τραγουδιστής είπε ότι έχει βρει δωρητή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ενώ ενημέρωσε παράλληλα ότι θα συνεχίσει τις συναυλίες του μέχρι και τον Σεπτέμβριο όπου θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

«Είμαι καλά, είμαι πολύ καλά» είπε στους θαυμαστές που καταχειροκρότησαν τον 69χρονο καλλιτέχνη καθώς έφευγε από τη σκηνή.


Ο Stevie Wonder έκανε την ανακοίνωση αυτή έχοντας ολοκληρώσει την ερμηνεία του «Superstition» θέλοντας να διασκεδάσει τις φήμες που διαδίδονταν για την υγεία του. «Θέλω να γνωρίζετε ότι ήρθα εδώ για να σας δώσω την αγάπη μου και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου δίνεται. Ο Θεός να σας ευλογεί» είπε στο πλήθος ο αγαπημένος τραγουδιστής.


Ο συνηθέστερος λόγος που πραγματοποιούνται μεταμοσχεύσεις νεφρού είναι η νεφρική ανεπάρκεια ή η χρόνια νεφρική νόσος σε τελικό στάδιο, σημειώνει το NHS, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα μπορούν να επιβιώσουν με ένα νεφρό.

Με πληροφορίες από BBC / NBC /CNN

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM