Σκίστηκε η ολόσωμη φόρμα της Cardi B - Και τελικά συνέχισε το τραγούδι με μπουρνούζι

Σκίστηκε η ολόσωμη φόρμα της Cardi B - Και τελικά συνέχισε το τραγούδι με μπουρνούζι Facebook Twitter
1

Η Cardi B απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι δεν την σταματάει τίποτα, όταν μετά από ένα ενδυματολογικό ατύχημα επί σκηνής, συνέχισε την εμφάνισή της φορώντας μπουρνούζι.


Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο συναυλίας της στο Bonnaroo Arts and Music Festival την Κυριακή η Cardi B είχε ένα ενδυματολογικό fail όταν η πολύχρωμη ολόσωμη φόρμα που φορούσε σκίστηκε αποκαλύπτοντας αρκετά που δεν έπρεπε επί σκηνής.

Σκίστηκε η ολόσωμη φόρμα της Cardi B - Και τελικά συνέχισε το τραγούδι με μπουρνούζι Facebook Twitter
Σκίστηκε η ολόσωμη φόρμα της Cardi B - Και τελικά συνέχισε το τραγούδι με μπουρνούζι Facebook Twitter


Η διάσημη ράπερ ενημέρωσε το κοινό της και απουσίασε για λίγα λεπτά από την σκηνή προκειμένου να αλλάξει και επανεμφανίστηκε φορώντας ένα μπουρνούζι με το οποίο συνέχισε κανονικά τη συναυλία της.

 


«Συνεχίζουμε το κούνημα» είπε στους φαν της επιστρέφοντας στη σκηνή συμπληρώνοντας με το χαρακτηριστικό της ύφος «θα το κρατήσουμε σέξι»

Η ολόσωμη πολύχρωμη φόρμα με παγέτες δεν άντεξε την πίεση μίας ολόκληρης εμφάνισης της Cardi B με το ατύχημα να συμβαίνει μόλις δύο τραγούδια μετά την έναρξη της συναυλίας η οποία είχε προγραμματισμένη διάρκεια μόλις 45 λεπτών.


Η εμφάνισή της στο Bonnaroo είναι μία από τις πρώτες προγραμματισμένες συναυλίες που η 26χρονη εμφανίζεται μετά την ακύρωση συναυλιών που αναγκάστηκε να ακυρώσει λόγω επιπλοκών που εμφάνισε μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης και αύξησης στήθους που είχε υποβληθεί.


«Είμαι εθισμένη στο χρήμα και πληρώνομαι πολλά χρήματα, για αυτές τις εμφανίσεις ... όπως ακυρώνω εκατομμύρια δολάρια σε παραστάσεις» είχε δηλώσει μέσω Instagram προσθέτοντας ωστόσο ότι η υγεία είναι πλούτος, οπότε πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω».

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM