Η αποστομωτική απάντηση του Κρις Έβανς στους «διοργανωτές» του Straight Pride στη Βοστώνη

Η αποστομωτική απάντηση του Κρις Έβανς στους «διοργανωτές» του Straight Pride στη Βοστώνη Facebook Twitter
1

Ο Κρις Έβανς αποφάσισε να πάρει θέση σχετικά με την πρωτοβουλία τριών αντρών που θέλουν να διοργανώσουν «Straight Pride Parade» στην Βοστώνη, δίνοντας μια αποστομωτική απάντηση μέσω Twitter.

O γνωστός ηθοποιός, που έχει γεννηθεί στη Βοστώνη, απάντησε σε ένα tweet της Washington Post, που έκανε αφιέρωμα στην πρωτοβουλία των τριών αντρών, οι οποίοι θέλουν να διοργανώσουν ένα «Straight Pride», κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το Gay Pride αλλά με επίκεντρο τους στρέιτ. 

«Ουάου! Τέλεια πρωτοβουλία, παιδιά!! Μια σκέψη μόνο, αντί για παρέλαση "Straight Pride", τι θα λέγατε γι' αυτό: Την παρέλαση «προσπαθούμε απεγνωσμένα να θάψουμε τις δικές μας γκέι σκέψεις με το να είμαστε ομοφοβικοί επειδή κανείς δεν μας έμαθε πώς να έχουμε πρόσβαση στα συναισθήματά μας ως παιδιά"; Τι λέτε;», έγραψε με σαρκαστικό ύφος ο Κρις Έβανς. 


Για να ενισχύσει τα λεγόμενά του, ο Κρις Έβανς κοινοποίησε στη συνέχεια ένα άρθρο του συγγραφέα Τζέιμς Φελ, σημειώνοντας: «Αντί να καταφεύγετε αμέσως στον θυμό (που είναι βασικά απλώς φόβος για ό,τι δεν καταλαβαίνετε), ψάξτε λίγο για συμπόνοια και εξέλιξη».

«Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο χρειάστηκε ποτέ να αγωνιστώ ή να καταπολεμήσω, επειδή είμαι στρέιτ. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να περηφανεύομαι γι' αυτό. Ευγνώμων για τα προνόμια που απολαμβάνω; Σίγουρα. Αλλά περήφανος; Δεν το βλέπω. Αυτό που βλέπω είναι πως αυτή η παρέλαση έχει λάθος όνομα. Δεν είναι "Straight Pride Parade". Θα έπρεπε να αποκαλείται "Παρέλαση του είμαι ένας ομοφοβικός μ@@@@ας"», ήταν τα λόγια που έγραψε ο Τζέιμς Φελ, τα οποία παρότρυνε ο Κρις Έβανς τους followers του να διαβάσουν.


Η ιδέα για το «Straight Pride» ξεκίνησε από τον Mark Sahady και δυο άλλους, που φιλοδοξούν να το διοργανώσουν στα τέλη Αυγούστου ως απάντηση στους εορτασμούς του Pride Month προς τιμής της κοινότητας LGBTQI. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια