Απεργία την Πρωτομαγιά

Γεννήθηκε το μωρό της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ

Γεννήθηκε το μωρό της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ Facebook Twitter
Ένα ακόμη παιδί στην οικογένεια Καρντάσιαν
0

Η παρένθετη μητέρα που είχε αναλάβει να φέρει στον κόσμο το μωρό της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ γέννησε.

Την ανακοίνωση έκανε πριν από λίγο το διάσημο ζευγάρι αναφέροντας πως το μωρό είναι αγόρι, γεννήθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου και είναι το τέταρτο παιδί τους. «Έφτασε και είναι υπέροχος», έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν στο Twiter. H ριάλιτι σταρ πρόσθεσε πως το μωρό είναι σαν δίδυμο αδελφάκι της κόρης της Σικάγο.

Η Κιμ Καρντάσιαν, 38 ετών είναι παντρεμένη με τον 41χρονο μουσικό Κάνιε Γουέστ από το 2014 και έχουν πλέον τέσσερα παιδιά, τον νεογέννητο γιο τους, την North 5 ετών, τον Saint 3 ετών και την Chicago 1 ετούς, η οποία γεννήθηκε επίσης από παρένθετη μητέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το διάσημο ζευγάρι πήρε την απόφαση να στραφεί στη λύση της παρένθετης μητέρας όταν ανακάλυψαν πως η Κιμ υποφέρει από προδρομικό πλακούντα- μια διαταραχή που καθιστά μια ενδεχόμενη νέα εγκυμοσύνη απειλή για την ίδια της την ζωή.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM