Μέγκαν Μάρκλ: Σε ετοιμότητα το Παλάτι - Ίσως γεννήσει και σήμερα

Μέγκαν Μάρκλ: Σε ετοιμότητα το Παλάτι - Ίσως γεννήσει και σήμερα Facebook Twitter
0

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει μπει στην τελική ευθεία για τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, με τα βρετανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν πως αυτό ενδέχεται να συμβεί ακόμα και σήμερα. 

Σύμφωνα με πηγή από τη βασιλική οικογένεια, η δούκισσα του Κέμπριτζ «είναι ξεκάθαρη στο τι θέλει να συμβεί» κατά τη διάρκεια του τοκετού της. 

 Το δημόσιο νοσοκομείο Frimley Park Hospital στο Σάρεϊ, σε απόσταση περίπου τριάντα λεπτών από το Frogmore Cottage όπου ζουν η Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, φαίνεται να είναι σε κατάσταση standby.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Μέγκαν Μαρκλ σκοπεύει να μείνει στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται και να μεταβεί στο νοσοκομείο μόνο αν κριθεί απολύτως απαραίτητο.

«To σχέδιο δεν άλλαξε ποτό. Η Μέγκαν είναι ξεκάθαρη στο τι θέλει. Δέχεται ιατρικές συμβουλές σε καθημερινή βάση, αυτή και ο Χάρι είναι πολύ ευέλικτοι και καθοδηγούνται από την ομάδα τους», λέει η πηγή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μέλλουσα μητέρα δέχεται υποστήριξη και από τη μητέρα της, τη Ντόρια Ράγκλαντ. 

«Προετοιμάζεται για τη γέννα, έχει εξασκηθεί σε τεχνικές υπνοτοκετού και τεχνικές αναπνοής μαζί με τον Χάρι. Είναι τεράστιο υποστήριξη το ότι είναι δίπλα της η μητέρα της οπότε μπορεί να ξεκουράζεται όσο περισσότερο μπορεί», λέει η ίδια πηγή. 

Το όνομα του πριγκιπικού βρέφους  

Τα ονόματα Γκρέις και Άρθουρ είναι τα δημοφιλέστερα ονόματα κοριτσιού και αγοριού για όσους στοιχηματίζουν για το όνομα που θα πάρει το παιδί. 

Το Γκρέις δίνει απόδοση 5 προς 1 , ακολουθεί το όνομα Nταϊάνα με 6-1 και ύστερα το Άρθουρ με 8 προς 1.  

Αναλυτικά οι αποδόσεις που δίνει βρετανική εταιρεία: 

5-1 Grace, 6-1 Diana, 8-1 Arthur, 8-1 Elizabeth, 12-1 Albert, 10-1 Philip, 12-1 Alice, 14-1 James, 16-1 Arthur, 20-1 Grace, 20-1 Alexandra, 25-1 Edward, 25-1 Frances, 25-1 Alfred

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM