Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το ριάλιτι της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το ριάλιτι της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο Facebook Twitter
0

Κυκλοφόρησε χθες το πρώτο τρέιλερ για το νέο ριάλιτι της Λίντσεϊ Λόχαν, που έχει γυριστεί στη Μύκονο και πρωταγωνιστεί η ίδια. 

Το MTV ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενo «Lindsay Lohan's Beach Club», θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου .

Το σόου θα ακολουθεί την 32χρονη ηθοποιό στις δραστηριότητές της στη Μύκονο και όσα κάνει προκειμένου να επεκτείνει τις επιχειρήσεις της στη Μύκονο, με την ίδια να εξηγεί γιατί αποφάσισε να δημιουργήσει την «αυτοκρατορία» Lohan Beach House.

 

«Έχω περάσει τόσα πολλά στο παρελθόν. Ο κόσμος πάντα μου δημιουργούσε πρόβλημα όταν πήγαινα σε κλαμπ. Οπότε γιατί να μην ανοίξω απλώς το δικό μου; Αφεντικό- σκύλα. Καλωσήρθατε στο σπίτι μου στη Μύκονο», λέει η Λόχαν στο βίντεο, απευθυνόμενη στην ομάδα των VIP hosts, την οποία επέλεξε προσωπικά. «Για να δουλέψετε για μένα, πρέπει να είστε οι καλύτεροι», συνεχίζει. 

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το ριάλιτι της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο Facebook Twitter

Σύμφωνα με το MTV, στη διάρκεια των εκπομπών, τα συγκεκριμένα άτομα «θα κάνουν ό,τι χρειαστεί» για να εντυπωσιάσουν την Λόχαν, αλλά όταν «τα όρια ανάμεσα στον έρωτα, τη φιλία και την δουλειά θολώσουν», τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα. 

«Το να έχεις να ηρεμήσεις τους άλλους όταν εσύ είσαι στρεσαρισμένος, έτσι ήμουν εγώ στο παρελθόν. Το σκέφτομαι τώρα και λέω, "Θεέ μου, όντως συμπεριφερόμουν έτσι πριν δέκα χρόνια;". Θέλω να βεβαιωθώ πως αυτά τα παιδιά θα είναι υπεύθυνα για τον εαυτό τους», λέει η 32χρονη ηθοποιός. 

Δείτε το trailer: 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ