Λαζόπουλος- Ντενίση: Η συμφιλίωση του αιώνα με φιλιά και αγκαλιές

Λαζόπουλος- Ντενίση: Η συμφιλίωση του αιώνα με φιλιά και αγκαλιές Facebook Twitter
1

Η μεγαλύτερη κόντρα της ελληνικής σόουμπιζ έφτασε στο φινάλε της καθώς Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση άφησαν πίσω τους δεκαετίες διαμάχης και δημοσίως έδειξαν πως όλα ανήκουν στο παρελθόν.

Οι «ιστορικές στιγμές» ήταν η έκπληξη στην πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο», την οποία σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν απασχολήσει τα μίντια χιλιάδες φορές, καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος καυτηρίαζε επί σειρά ετών την Μιμή Ντενίση ενώ εκείνη δεν είχε διστάσει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της και να κάνει λόγο για εμμονή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τη συμφιλίωση και μέσω Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ναι δεν ειναι μονταζ. Αληθεια ειναι! Στα Χτυποκαρδια! Το τι ειπαμε ομως παραμενει μεταξυ μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις

Χθες, η Μιμή Ντενίση πήγε στο θέατρο καθώς στο έργο πρωταγωνιστούν καλοί της φίλοι και εκεί έγινε αυτό που κανείς δεν περίμενε.

 

Υπάρχει και λίγο παρασκήνιο...

Σύμφωνα με το βίντεο που προβλήθηκε στο Πρωινό, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος έχει στραμμένη την πλάτη προς την κάμερα, φαίνεται η Μιμή Ντενίση να του λέει: «Εντάξει... Μπράβο σου! Όχι... Δως μου ένα φιλί... Καλή επιτυχία να έχετε»!

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια