Η Κάιλι Τζένερ λέει ξανά «ναι» στα φουσκωμένα με fillers χείλη και αυτό μπορεί να στείλει εκατομμύρια γυναίκες για ενέσεις

Η Κάιλι Τζένερ λέει ξανά «ναι» στα φουσκωμένα με fillers χείλη και αυτό μπορεί να στείλει εκατομμύρια γυναίκες για ενέσεις Facebook Twitter
2

Το 2015, κάποιες κλινικές είχαν ξαφνικά 70% αύξηση στις πελάτισσες που ζητούσαν να φουσκώσουν τα χείλη τους με ενέσεις fillers.

H ζήτηση ήταν ολοένα και αυξανόμενη και συνεχίστηκε μέχρι και φέτος, με τις γυναίκες που ζητούσαν τις ενέσεις να είναι κυρίως μεταξύ 18-25 ετών.

Τι είχε συμβεί; 

Η Καίλι Τζένερ είχε μόλις παραδεχτεί πως τα -ξαφνικά και αδικαιολόγητα μεγαλύτερα- χείλη της δεν ήταν φυσικά.

Τα fillers έγιναν με μια μόνο δήλωσή της το Νο1 τρεντ στην αισθητική χωρίς επέμβαση και μια νέα εποχή με γυναίκες που αποκτούσαν η μία μετά την άλλη σαρκώδη χείλη, είχε μόλις ανατείλει.

Και μετά ξαφνικά ήρθε το τέλος της, αλλά όλα σήμερα αλλάζουν και πάλι...

Η Κάιλι Τζένερ λέει ξανά «ναι» στα φουσκωμένα με fillers χείλη και αυτό μπορεί να στείλει εκατομμύρια γυναίκες για ενέσεις Facebook Twitter
Πριν και μετά

Σε έναν κόσμο που οι influencers έχουν τη δύναμη να στέλνουν εκατομμύρια ανθρώπους σε καταστήματα, το να κάνουν εκατομμύρια γυναίκες να φουσκώνουν τα χείλη τους είναι επίσης εφικτό, ειδικά όταν η τάση ξεκινά από την μικρή των Τζένερ-Καρντάσιαν και στηρίζεται απ' όλη την οικογένεια.

Το περασμένο καλοκαίρι, η μεγιστάνας των καλλυντικών απαρνήθηκε τα fillers και ακολούθησε μια τεράστια πτώση στο τρεντ, με τους πολέμιους τέτοιων επεμβάσεων να δηλώνουν ικανοποιημένοι και ανακουφισμένοι που η 20χρονη πρότεινε επιτέλους πιο φυσική εικόνα.

Οι κλινικές μάλλον δεν χάρηκαν πολύ με την ανακοίνωση που προκάλεσε μιντιακή φρενίτιδα, αλλά σήμερα το τοπίο αλλάζει και πάλι.

Η Τζένερ έβαλε ξανά filler στα χείλη της, το επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία στο Ιnstagram και ευχαρίστησε την αισθητικό της.

Η Κάιλι Τζένερ λέει ξανά «ναι» στα φουσκωμένα με fillers χείλη και αυτό μπορεί να στείλει εκατομμύρια γυναίκες για ενέσεις Facebook Twitter

Τα οικονομικά μεγέθη που μπορεί να επηρεάζει αυτή η φαινομενικά αδιάφορη ανακοίνωση, είναι πολύ μεγάλα για να αγνοηθούν καθώς η ριάλιτι σταρ έχει την εταιρία καλλυντικών Kylie Cosmetics.

Η εταιρία εκτιμάται πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα την κάνει να κατακτήσει την κορυφή της λίστας των νεότερων δισεκατομμυριούχων (άνδρα ή γυναίκα).

Ψιθυρίζεται πως η αλλαγή και η στροφή από το πιο φυσικό λουκ ήταν επιβεβλημένη για εμπορικούς λόγους και ενόψει νέων προϊόντων.

Όσο ακραίο και αν ακούγεται, Κιμ, Κένταλ, Κόρτνεϊ και λοιπές Καρτνάσιαν είναι γνωστό πως έχουν χτίσει μια τεράστια αυτοκρατορία στηριζόμενη στην εικόνα τους και το σώμα τους, οπότε τα fillers δεν μπορούν να θεωρηθούν κάτι ακραίο.

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM