Ανακοινώθηκαν και τα βασιλικά βαφτίσια του πρίγκιπα Λούις

Ανακοινώθηκαν και τα βασιλικά βαφτίσια του πρίγκιπα Λούις Facebook Twitter
0

Ένα μήνα μετά το βασιλικό γάμο, το Παλάτι ετοιμάζεται για βάπτιση καθώς σήμερα ανακοίνωσε πότε θα γίνει η τελετή για τον μικρό  πρίγκηπα Λούις.

Η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 9 Ιουλίου.

Ο μικρότερος γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ, που γεννήθηκε στις 23 Απριλίου, θα βαφτιστεί στο Βασιλικό Παρεκκλήσι στο Παλάτι του Αγίου Ιακώβου στο Λονδίνο.

Το παλάτι είπε: «Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η βάπτιση του Πρίγκιπα Λούις θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στο βασιλικό παρεκκλήσι, στο παλάτι του Σαιντ Τζέιμς του Λονδίνου.

Ανακοινώθηκαν και τα βασιλικά βαφτίσια του πρίγκιπα Λούις Facebook Twitter

«Ο πρίγκιπας Λούις θα βαφτιστεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι, τον Αιδεσιμότατο Τζάστιν Γουέλμπι», αναφέρει η ίδια ανακοίνωση

Ο μικρός πρίγκιπας βαφτίζεται σε πολύ νεαρή ηλικία καθώς θα είναι μόλις τριών μηνών, ενώ η βάφτιση θα γίνει στο ίδιο παρεκκλήσι όπου βαφτίστηκε ο αδελφός του Τζορτζ.

Όπως υπαγορεύει η βασιλική παράδοση, ο Πρίγκιπας Λούις θα βαφτιστεί στην κολυμπήθρα Lily Font, με αγιασμένο νερό από τον ποταμό Ιορδάνη.

Το 2015, αγιασμένο νερό από τον ποταμό Ιορδάνη μεταφέρθηκε με ειδική πτήση για την βάπτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM