Η εξοργισμένη Τζένιφερ Άνιστον απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης: «Είναι απλώς το σώμα μου»

Η εξοργισμένη Τζένιφερ Άνιστον απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης: «Είναι απλώς το σώμα μου» Facebook Twitter
1

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει πολλές φορές πάρει θέση για τα φαινόμενα διακρίσεων και σεξισμού στο Χόλιγουντ ενώ υπερασπίζεται συχνά το δικαίωμα των γυναικών στις επιλογές τους.

Αυτή τη φορά επέλεξε να αναφερθεί στο θέμα της εγκυμοσύνης, επιφυλάσσοντας μία αιχμηρή απάντηση σε όσους δημοσιεύουν κατά καιρούς ανυπόστατες ειδήσεις σχετικά με το ότι είναι έγκυος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό περιοδικό «Glamour», η πρώην σταρ των «Friends» ρωτήθηκε για το ποια φράση θα απαγόρευε από τα tabloids να χρησιμοποιούν και ήταν αφοπλιστική: «Που αφορούν εμένα; Πάρα πολλές. Δεν μπορώ να επιλέξω. Νομίζω ότι η καλύτερη θα ήταν μία φωτογραφία μου να κρατάω το στομάχι μου και τη λεζάντα "επιτέλους, έγκυος"».

«Παίρνουν μία φωτογραφία σου και δημιουργούν μία ιστορία. Εάν έχεις μόλις φάει και το σώμα σου βρίσκεται σε μία φυσιολογική κατάσταση ή έχεις ένα φούσκωμα, τότε βάζουν βέλη γύρω από το στομάχι σου και γράφουν ότι είσαι έγκυος. Αλλά ξέρεις, όχι, είναι απλώς το σώμα μου. Όχι ότι σε αφορά. Η εγκυμοσύνη δεν αφορά κανέναν παρά μόνο το ζευγάρι ή την εγκυμονούσα» προσθέτει η Άνιστον.

Η εξοργισμένη Τζένιφερ Άνιστον απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης: «Είναι απλώς το σώμα μου» Facebook Twitter
«Νομίζω ότι η καλύτερη θα ήταν μία φωτογραφία μου να κρατάω το στομάχι μου και τη λεζάντα "επιτέλους, έγκυος"»

Η 48χρονη ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Justin Theroux έχει πρόσφατα χρειαστεί να απαντήσει σε διάφορα δημοσιεύματα που αφορούσαν το σώμα της. Μέσα στον μήνα κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων των «Friends» φαίνονταν συχνά οι ρώγες της μέσα από τις μπλούζες.

«Ναι, δεν ξέρω τι ακριβώς να απαντήσω γι' αυτό» είχε δηλώσει στη Vogue. «Φοράω σουτιέν, δεν ξέρω τι να σας πω. Και δεν ξέρω γιατί πρέπει να νιώθουμε ντροπή - είναι απλώς ο τρόπος που είναι φτιαγμένο το γυναικείο στήθος», είχε καταλήξει.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια