Τηλεθέαση - Πώς πήγε η πρεμιέρα του Λαζόπουλου και οι Δέκα Μικροί Μήτσοι απέναντι στον Παπαδόπουλο

Τηλεθέαση - Πώς πήγε η πρεμιέρα του Λαζόπουλου και οι Δέκα Μικροί Μήτσοι απέναντι στον Παπαδόπουλο Facebook Twitter
3

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, κυρίαρχος στην τηλεθέαση τα Σάββατα και ο Λάκης Λαζόπουλος που χθες έκανε πρεμιέρα με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» κονταροχτυπήθηκαν χθες το βράδυ.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είδε χθες το Λάκη Λαζόπουλο να πλησιάζει απειλητικά στο γενικό σύνολο και να τον ξεπερνά στο δυναμικό κοινό.

Τα δύο προγράμματα έπαιξαν απέναντι από τις 21:00 μέχρι τις 22:45. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κέρδισε για λίγο στο γενικό σύνολο, καθώς σημείωσε 19,1% έναντι 18,4% του Λάκη Λαζόπουλου.

Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο η διαφορά ήταν τεράστια με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» να αφήνουν πολύ πίσω το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: 20.9% για τον Λαζόπουλο και 8,4% για τον Παπαδόπουλο.

Όσον αφορά τις ώρες μετάδοσης των δύο προγραμμάτων, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε 19,3% στο γενικό σύνολο και 9,3% στο δυναμικό κοινό.

Αντίθετα, ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε 18,4% και 20,9% αντίστοιχα.

«Δύο ήταν τα λάθη του Λάζόπουλου με τους Μήτσους»- Δείτε εδώ

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Αναφέρομαι στην εκπομπή, όχι στο ποιον του ανδρός..με την εκπομπή του σχετιζομαι, όχι με τον ίδιο..ίσως με βοηθάει σ αυτό ότι δεν άκουσα ποτέ την διαβόητη προπαγάνδα του, ή/και δεν ψήφισα ποτέ σύριζα.Και ναι, ήταν καλή η εκπομπή του, κι ας λαϊκίζει, άλλωστε έχει στοιχεία επιθεώρησης... από το σύνολο της εντελώς λοβοτομημένης κονσερβο τηλεόρασης, ναι, την προτιμώ.