Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες απέναντι στο Λόγω Τιμής

Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες απέναντι στο Λόγω Τιμής Facebook Twitter
0

Οι Άγριες Μέλισσες επικράτησαν κατά κράτος χθες, απέναντι στο Λόγω Τιμής, με τη σειρά να έχει κατοχυρώσει πλέον την «μερίδα του λέοντος» από τα ποσοστά τηλεθέασης στην Prime Time ζώνη.

Η σειρά του ΑΝΤ1 σχεδόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού, αφού σύμφων με τις μετρήσεις της Nielsen, οι «Άγριες Μέλισσες» άγγιξαν το 32,6% στο δυναμικό κοινό και 33,3% στο γενικό σύνολο. Μάλιστα σε τέταρτο η σειρά σκαρφάλωσε ακόμα και στο 40,6%.

Στον αντίποδα, το Λόγω Τιμής δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 8,8% στις ηλικίες 18-54, συγκεντρώνοντας το 10,1%, στο γενικό σύνολο των τηλεθεατών.

Αναλυτικά τα ποσοστά της τηλεθέασης

Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες απέναντι στο Λόγω Τιμής Facebook Twitter
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Η Αυστρία η μεγάλη νικήτρια – Στην 6η θέση η Ελλάδα με την Klavdia και την «Αστερομάτα»

TV & Media / Eurovision 2025: Η Αυστρία η μεγάλη νικήτρια – Στην 6η θέση η Ελλάδα με την Klavdia και την «Αστερομάτα»

Η εμφάνιση της Klavdia απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού και θετικά σχόλια για τη σκηνική λιτότητα και τη συναισθηματική δύναμη της ερμηνείας της - Στη 2η θέση το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Eurovision 2025: Η Σουηδία σάρωσε στον μεγάλο τελικό – Αποθέωση για τους KAJ και το «Bara Bada Bastu»

TV & Media / Eurovision 2025: Η Σουηδία σάρωσε στον μεγάλο τελικό – Αποθέωση για τους KAJ και το «Bara Bada Bastu»

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα πριν από τον τελικό, οι KAJ διατηρούσαν το προβάδισμα έναντι όλων των αντιπάλων τους, με την Αυστρία και την Ολλανδία να ακολουθούν στη μάχη για την κορυφή
LIFO NEWSROOM