Νίκος Πορτοκάλογλου: Τέλος η εκπομπή «Μουσικό κουτί»- Το αντίο του στο Instagram

Νίκος Πορτοκάλογλου: Τέλος η εκπομπή «Μουσικό κουτί»- Το αντίο του στο Instagram Facebook Twitter
Φωτ.: @nikosportokaloglou/Instagram
0

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Μουσικό Κουτί», η οποία προβάλλεται στην ΕΡΤ1 εδώ και τρεις σεζόν.

O Νίκος Πορτοκάλογλου δημοσίευσε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Instagram, μέσω του οποίου ενημερώνει το κοινό πως η τρίτη σεζόν θα είναι και η τελευταία για το «Μουσικό Κουτί».

«Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία του, όπου κρατά κιθάρα. 

«Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη!», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση του Νίκου Πορτοκάλογου:

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσιάζει την εκπομπή «Μουσικό Κουτί» μαζί με την Ρένα Μόρφη, κάθε Τετάρτη στις 22.00 στην ΕΡΤ1.

«Μαζί με την Μπάντα του Κουτιού δημιουργούν πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων κομματιών και ενώνουν τα ρεμπέτικα με τα παραδοσιακά, τη Μαρία Φαραντούρη με τον Eric Burdon, τη reggae με το hip –hop και τον Στράτο Διονυσίου με τον George Micheal», όπως γράφει χαρακτηριστικά η σύνοψη της εκπομπής.

Με σύνθημα «Η μουσική συνεχίζει να μας ενώνει», η εκπομπή υποδέχεται καταξιωμένους δημιουργούς αλλά και νέους καλλιτέχνες και τιμά τους δημιουργούς που με την μουσική και τον στίχο τους έδωσαν νέα πνοή στο ελληνικό τραγούδι.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM