Η ζωή του διάσημου τραγουδιστή Χούλιο Ιγκλέσιας γίνεται σειρά στο Netflix

Η ζωή του διάσημου τραγουδιστή Χούλιο Ιγκλέσιας γίνεται σειρά στο Netflix Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Έχοντας εξασφαλίσει την έγκριση αλλά και την καθοδήγηση του Χούλιο Ιγκλέσιας, το Netflix ετοιμάζει μια νέα σειρά για τη ζωή του διάσημου Ισπανού τραγουδιστή. Η ζωή του σταρ αλλά και η απίστευτη καριέρα του θα έρθουν στο προσκήνιο, καθώς για πρώτη φορά ο Ιγκλέσιας θα μοιραστεί με το κοινό λεπτομέρειες άγνωστες μέχρι τώρα.

Η σειρά του Netflix η οποία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη φάση της ανάπτυξης, θα αφηγηθεί πώς ο Ιγκλέσιας έγινε ο πρώτος μη Aγγλόφωνος καλλιτέχνης που μπήκε στην αμερικανική και ασιατική αγορά και γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της 55χρονης καριέρας του, ο γεννημένος στη Μαδρίτη καλλιτέχνης έχει ερμηνεύσει τραγούδια σε 12 γλώσσες και πάνω από 60 εκατομμύρια θεατές τα έχουν απολαύσει στις εμφανίσεις του.

«Για πρώτη φορά αποφάσισα να μοιραστώ την αλήθεια της ζωής μου με μια παγκόσμια εταιρεία όπως το Netflix. Μετά από πολλή σκέψη, μια πολύ συγκινητική επιστολή από την αντιπρόεδρο περιεχομένου του Netflix, Bela Bajaria ήταν αρκετή για να με πείσει ότι το Netflix ήταν η ιδανική εταιρεία για την πραγματοποίηση αυτού του πρότζεκτ» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χούλιο Ιγκλέσιας.

Σύμφωνα με το Hola, ο διάσημος τραγουδιστής ξεκίνησε ως ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής στη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν τον σοβαρό τραυματισμό του το 1963 που έβαλε τέλος την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ωστόσο ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, μία κιθάρα που του έδωσε μία νοσοκόμα για να μπορέσει να ανακτήσει την επιδεξιότητα των χεριών του ήταν η αφετηρία για να γίνει ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες σε πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΙΜΙ ΚΙΜΕΛ ΗΠΑ FCC ABC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Κόπηκε» συνέντευξη με υποψήφιο των Δημοκρατικών - Καταγγέλλει πολιτική παρέμβαση

Ο παρουσιαστής λέει ότι η αμερικανική ρυθμιστική αρχή έχει παρέμβει στις συντακτικές επιλογές της εκπομπής και του ABC, ενώ ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τις καταγγελίες
THE LIFO TEAM
«Αρνηθήκαμε να γίνουμε συνένοχοι»: Πρώην στέλεχος του «60 Minutes» καταγγέλλει πιέσεις στο CBS

TV & Media / «Αρνηθήκαμε να γίνουμε συνένοχοι»: Πρώην στέλεχος του «60 Minutes» καταγγέλλει πιέσεις στο CBS

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας εποχής του ιστορικού προγράμματος, ο πρώην διευθυντής σύνταξης Γκάι Καμπανίλε περιγράφει μια σύγκρουση για το ποιος ελέγχει τη δημοσιογραφία του CBS.
THE LIFO TEAM
Το South Park μετονομάζεται σε «South America» για τη νέα σεζόν

TV & Media / Το South Park μετονομάζεται σε «South America» - Η σατιρική σειρά τρολάρει ξανά τον Τραμπ

Με μια νέα καυστική ανακοίνωση, οι δημιουργοί του South Park βαφτίζουν τη σειρά «SOUTH AMERICA», σατιρίζοντας την εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με τις μετονομασίες γεωγραφικών περιοχών σε «America»
THE LIFO TEAM
Μια κούκλα μιλά για σεξ μέσα στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουκρανίας

TV & Media / Μια κούκλα μιλά για σεξ μέσα στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουκρανίας

Μια κούκλα, μια εθνική βιβλιοθήκη και οι ερωτήσεις για το σεξ που συνήθως μένουν εκτός τηλεόρασης. Το «The First Time» είναι η νέα ουκρανική σειρά που φέρνει μαζί χιούμορ, σώμα, σχέσεις και σεξουαλική αγωγή.
THE LIFO TEAM