Η Τζάνετ Τζάκσον ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ της «Janet»

Η Τζάνετ Τζάκσον ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ της «Janet» Facebook Twitter
EPA
0

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Janet», του επερχόμενου ντοκιμαντέρ για την Τζάνετ Τζάκσον.

Το ντοκιμαντέρ, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στις αρχές του περασμένου έτους, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιανουαρίου μέσω των Lifetime και A&E, σηματοδοτώντας την 40η επέτειο από το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της τραγουδίστριας.


«Αυτή είναι η ιστορία μου, όπως την αφηγούμαι εγώ. Όχι μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου», λέει η Τζάκσον. «Αυτή είναι η αλήθεια. Είτε το δέχεστε είτε όχι. Είτε το αγαπάτε ή το μισείτε. Αυτή είμαι εγώ».

Τον Σεπτέμβριο, κυκλοφόρησε ένα πρώτο teaser για το ντοκιμαντέρ. Στο κλιπ εμφανίζονται η Missy Elliott, η Μαράια Κάρεϊ και η Πόλα Αμπντούλ που μιλούν για τον αντίκτυπο και την επιρροή της Τζάκσον στη μουσική.

Υπάρχουν επίσης σύντομα αποσπάσματα του αδερφού της Μάικλ Τζάκσον και του συμπρωταγωνιστή της Τζάνετ Τζάκσον στο Poetic Justice του 1993, Tupac Shakur.

Η Τζάνετ Τζάκσιν ετοιμάζει την παραγωγή του ντοκιμαντέρ πάνω από πέντε χρόνια. Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφει ο Ben Hirsch, με τον Ράντι Τζάκσον να έχουν αναλάβει επίσης την παραγωγή.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει αρχειακό υλικό και εξερευνά σημαντικές στιγμές στη ζωή και την καριέρα της Τζάκσον, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου του αδελφού του Μάικλ το 2009.

Με πληροφορίες του NME

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ

TV & Media / Βικτώρια Φασιανού: «Ο Αλέκος Φασιάνος έβλεπε μεσημεριανά και έκοβε περιοδικά για να ζωγραφίζει φιγούρες»

«Είχε ένα τρομερό πνεύμα, προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο μαζί του γιατί η καθημερινότητά του ήταν μέσα στο εργαστήριο και ήταν όλη του η ζωή» είπε για τον πατέρα της
THE LIFO TEAM
Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM