Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε τον Πορτοσάλτε

Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε τον Πορτοσάλτε Facebook Twitter
1

Επικύρωσε τη διαγραφή ενός έτος του Άρη Πορτοσάλτε από την ΕΣΗΕΑ το πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης.

Το Συμβούλιο τoν έκρινε oμόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέo, και με ψήφους 3, του επέβαλε την προσωρινή διαγραφή 1 έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ, για αντιδεοντολογική (αντισυνδικαλιστική) συμπεριφορά. Από τη μειοψηφία, το ένα μέλος ψήφισε προσωρινή διαγραφή 18 μηνών και το άλλο διαγραφή 6 μηνών.

Σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ, τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου του 2013 κατά τη στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, ο κ. Πορτοσάλτε εργάστηκε πραγματοποιώντας τρίωρη ραδιοφωνική εκπομπή. «Στην ίδια εκπομπή οι επιθέσεις προς το Σωματείο ήταν πολλές», αναφέρει η απόφαση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια