To Bloomberg κατά λάθος ανακοίνωσε «ρωσική εισβολή στην Ουκρανία»

To Bloomberg κατά λάθος ανακοίνωσε «ρωσική εισβολή στην Ουκρανία» Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφιας: Twitter
0

Το αμερικανικό Bloomberg «κήρυξε» κατά λάθος τον πόλεμο στην Ουκρανία την Παρασκευή για να αναδιπλωθεί με συγγνώμη και αφαίρεση τού άρθρου λίγο αργότερα


Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Tass, ο αμερικανικό μέσο δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του θέμα με τίτλο «Η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία». 

«Ετοιμάζουμε τίτλους για πολλά σενάρια και δημοσιεύσαμε κατά λάθος ένα από αυτά τα θέματα γύρω στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής στην ιστοσελίδα μας» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το μέσο, προσθέτοντας: «Λυπούμαστε βαθιά για το λάθος». 


Στην ανακοίνωσε διευκρινίζεται πως διερευνάται η αιτία τού σοβαρού αυτού λάθους. 

Το θέμα έμεινε στη ροή ειδήσεων της ιστοσελίδας για περίπου τριάντα λεπτά, σύμφωνα με την Όλγκα Λάουτμαν, Ρωσίδα αναλύτρια που πόσταρε το σκρίνσοτ στα social media. 

Αργότερα, οι χρήστες που κλίκαραν την είδηση, μεταφέρονταν σε μια σελίδα με error. 


«Μπήκα στο σάιτ και είδα το έκτακτο, όμως ήξερα πως δεν ίσχυε καθώς έχω επαφές με την Ουκρανία και θα ήμουν από τις πρώτες που θα το μάθαινα» εξηγεί η Λάουτμαν στην NY Post.

Με πληροφορίες από Tass/NYPost

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM