ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Ντέιβιντ Λιντς ετοιμάζει νέα σειρά στο Netflix με τίτλο «Wisteria»

Ο Ντέιβιντ Λιντς ετοιμάζει νέα σειρά στο Netflix με τίτλο «Wisteria» Facebook Twitter
EPA/NINA PROMMER
0

Ο Ντέιβιντ Λιντς συμφώνησε με το Netflix για τη νέα σειρά «Wisteria» μετά το μικρού μήκους φιλμ «What did Jack do?», όπου ανακρίνει μία ανθρωπόμορφη μαϊμού.

Τα γυρίσματα της σειράς, σύμφωνα με το Indiewire, θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2021 στα Calvert Studios στο Λος Άντζελες.

Την παραγωγή θα αναλάβει η επί πολλά χρόνια συνεργάτης του, Σαμπρίνα Σάδερλαντ, ενώ ο Ντέιβιντ Λιντς θα υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία. 

Την περίοδο της καραντίνας, ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και παραγωγός πρόβαλε αρχειακό υλικό του στο YouTube ενώ κατά διαστήματα παρουσίαζε επίσης δελτία καιρού.


Το Ίδρυμα Ντέιβιντ Λιντς, η οργάνωση που έχει ιδρύσει ο σκηνοθέτης για την προώθηση του Υπερβατικού Διαλογισμού, στις 3 Δεκεμβρίου διοργανώνει live διαδικτυακή συναυλία με τη συμμετοχή των Γκράχαμ Νας, Έλβις Κοστέλο, Στινγκ και άλλων καλλιτεχνών.

Η εκδήλωση «Meditate America» διοργανώνεται με στόχο την υποστήριξη δωρεάν σεμιναρίων Υπερβατικού Διαλογισμού σε ενήλικες και παιδιά που έχουν ανάγκη, συμπεριλαμβανομένων εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στις πρώτες γραμμές της μάχης κατά της πανδημίας του COVID-19, βετεράνων που είναι αντιμέτωποι με διαταραχή μετατραυματικού στρες ( PTSD) και κατάθλιψη και οικογενειών που ζουν σε κοινότητες που κινδυνεύουν.

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τίποτα πιο καθησυχαστικό από το σύντομο καθημερινό δελτίο καιρού του David Lynch στο YouTube

Στήλες / Τίποτα πιο καθησυχαστικό από το σύντομο καθημερινό δελτίο καιρού του David Lynch στο YouTube

«Να έχετε μια υπέροχη μέρα»: Το καθημερινό μετεωρολογικό δελτίο που εμφανίζεται να εκφωνεί από το εργαστήριό του στο Λος Άντζελες λειτουργεί ως ιδανικός αντιπερισπασμός στην επικαιρότητα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM