Η παραγωγή της έβδομης ταινίας «Mission: Impossible» «πάγωσε», εξαιτίας της αυξημένης ανησυχίας για τον νέο κοροναϊό, καθώς τα γυρίσματα θα γίνονταν και στην Ιταλία.

 

Η εταιρεία παραγωγής προγραμμάτιζε να κάνει γυρίσματα για τρεις εβδομάδες στη Βενετία. Όμως, ήδη περίπου 280 άνθρωποι έχουν βρεθεί θετικοί στον νέο κοροναϊό στην Ιταλία, ενώ έχουν καταγραφεί και επτά θάνατοι στη χώρα.

 

Η Paramount εξήγησε σε ανακοίνωσή της ότι τα γυρίσματα θα καθυστερήσουν «για την ασφάλεια και την ευημερία του καστ και του συνεργείου», όπως και λόγω των προσπαθειών των τοπικών αρχών της Βενετίας να «σταματήσουν οι δημόσιες συγκεντρώσεις λόγω της απειλής του κοροναϊού».

 

Τα γυρίσματα στη Βενετία ήταν «το πρώτο προγραμματισμένο σκέλος της εκτεταμένης παραγωγής της ταινίας», σύμφωνα με την Paramount, που σημείωσε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση, σε συνεργασία με τους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

 

Η ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Τομ Κρουζ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον και Βανέσα Κίρμπι μεταξύ άλλων, αναμενόταν να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2021, κάτι που μπορεί να αλλάξει έπειτα από την αναβολή των γυρισμάτων στην Ιταλία, σύμφωνα με το foxnews.