Έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες από το φινάλε του «The Big Bang Theory», αλλά όπως φαίνεται οι θαυμαστές των Πένι, Σέλντον, Λέοναρντ και της υπόλοιπης παρέας μπορεί να τους δουν σύντομα να επιστρέφουν στην μικρή οθόνη. 

 

Ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, Μαρκ Σεντρόφσκι, μιλώντας στο Forbes, είπε πως το σόου είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει με νέο κύκλο επεισοδίων μέσα στα επόμενα χρόνια.

 

«Πιστεύω πως με αυτούς τους χαρακτήρες, ο κόσμος θα θέλει να δει τι έγινε στις ζωές τους σε μερικά χρόνια. Αν σε πέντε χρόνια ο [δημιουργός της σειράς] Τσάκ Λόρε αποφάσιζε να επαναφέρει μερικούς χαρακτήρες και να ξαναδοκιμάσει κάτι, θα χαιρόμουν πολύ να πάρω μέρος», είπε ο γνωστός σκηνοθέτης.

 

Σχετικά με την πλοκή ενός πιθανού reunion της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας, ο Σεντρόφσκι είπε πως θα είναι «απλώς μια συνέχεια. Υπάρχουν πολλά να ανακαλύψεις με τις ζωές τους και τους χαρακτήρες που προχωρούν μπροστά. Με αυτό σαν δεδομένο, θα πρέπει να έχουν δικό τους σόου με δικό του λόγο ύπαρξης». 

 

Τον περασμένο Μάιο προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειρά, το οποίο και παρακολούθησαν 18 εκατομμύρια τηλεθεατές.

 

Όσο για τους λόγους που ένα reboot της σειράς ενδέχεται να αργήσει μερικά χρόνια, ο Σεντρόφσκι εξήγησε πως δεν θεωρεί ότι θα ήθελε κάποιος να δει καινούργια σεζόν τόσο άμεσα. «Πιστεύω πως είναι καλύτερο να φιλτράρεις λίγο τα πράγματα και να μην βιάζεσαι να το εξαργυρώσεις αμέσως».