Τέλος «Τα Φιλαράκια» από το Netflix - Γιατί κόβεται η σειρά

Τέλος «Τα Φιλαράκια» από το Netflix - Γιατί κόβεται η σειρά Facebook Twitter
0

Η σειρά «Τα Φιλαράκια» θα πάψει σε λίγο καιρό να είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές του Netflix.

Η δημοφιλής κωμική σειρά της Warner Bros. θα σταματήσει να προβάλλεται στην πλατφόρμα από την 1η Ιανουαρίου 2019, σύμφωνα με την σελίδα της στο Netflix, ημερομηνία στην οποία συμπληρώνονται ακριβώς τέσσερα χρόνια από τότε που απέκτησε τα δικαιώματα προβολής της. 

Αυτό σημαίνει πως οι θαυμαστές των Ρος, Μόνικα, Ρέιτσελ, Τσάντλερ, Φοίβη και Τζόι έχουν λιγότερο από έναν μήνα για να δουν (ξανά) όλα τα 230 επεισόδια της σειράς. 

Τέλος «Τα Φιλαράκια» από το Netflix - Γιατί κόβεται η σειρά Facebook Twitter

«Τα Φιλαράκια» ήταν ένα από τις μεγαλύτερα αποκτήματα του Netflix το 2014, όταν η πλατφόρμα ανακοίνωσε για πρώτη φορά πως θα διαθέτει και τις 10 σεζόν της σειράς. 

Ωστόσο, επειδή ο κόσμος του streaming ολοένα και «συνωστίζεται», το μοντέλο του Netflix έχει αλλάξει την τελευταία τετραετία, αναδεικνύοντας περισσότερο τις δικές του παραγωγές. 

Άλλωστε την επόμενη χρονιά στις streaming πλατφόρμες θα προστεθεί άλλη μία, εκείνη της Warner Bros, η οποία αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία μέχρι τα τέλη του 2019 κι ενδεχομένως να συμπεριλάβει την διάσημη τηλεοπτική σειρά.

Η είδηση φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη Twitter, όπου δεκάδες θαυμαστές ακούγοντας το τέλος της προβολής της σειράς «Friends» από το Netflix, έσπευσαν να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους. 

Με πληροφορίες από New York Magazine και Business Insider

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM