BBC: O «άνθρωπος- κούκλα Ken» μόλις αποβλήθηκε από το Big Brother

BBC: O «άνθρωπος- κούκλα Ken» μόλις αποβλήθηκε από το Big Brother Facebook Twitter
0

O Rodrigo Alves, ο άνθρωπος που έκανε δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάζει στον Κεν, την κούκλα - σύντροφο της Barbie μόλις αποβλήθηκε από το βρετανικό Big Brother, εξαιτίας των ρατσιστικών σχολίων του. 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter του Channel 5 που έχει και τα δικαιώματα μετάδοσης του δημοφιλούς reality show "ο Alves απομακρύνθηκε από το σπίτι του show και δεν πρόκειται να επιστρέψει". 

Όπως έχει γίνει γνωστό, τη Δευτέρα, ο σταθμός και η εταιρεία παραγωγής δέχθηκε περισσότερα από 1000 διαμαρτυρίες τηλεθεατών που επισήμαιναν τη χρήση της λέξης "nigger" (μτφ.: νέγρος, αράπης) από τη συγκεκριμένη περσόνα που συμμετέχει στο τηλεοπτικό ριάλιτι. 

Αυτό συνέβη πολλές φορές κατά το προηγούμενο διάστημα και ενώ ο "Κεν" συζητούσε με τους συγκατοίκους του στο σπίτι του Big Brother. Σημειώνεται, ότι τόσο σε Βρετανία όσο και στις ΗΠΑ η χρήση της συγκεκριμένης λέξης απαγορεύεται, καθώς θεωρείται απολύτως προσβλητική. 

Από την πλευρά του τηλεοπτικού δικτύου υπογραμμίζεται ότι ο Alves είχε λάβει μία "τελευταία προειδοποίηση" για την απρεπή συμπεριφορά του, ενώ κανείς από τους επικεφαλής του δικτύου δεν θέλησε να προχωρήσει σε κάποια ακόμη διευκρίνιση για την -σχεδόν βίαιη- απομάκρυνσή του. 

Ας σημειωθεί ότι ο Alves με τις περίπου 62 πλαστικές και τις εκκεντρική ζωή έχει γύρω στους 700.000 followers στο Instagram και δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με κάποιο μειωτικό ή ρατσιστικό σχόλιο του. 

Η απομάκρυνση του έρχεται λίγες μέρες μετά από την ανακοίνωση της απόφασης του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου να κάνει παύση ενός έτους στην προβολή του συγκεκριμένου ριάλιτι. 

Με στοιχεία από το BBC.com

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM