Έκτακτο δελτίο έβγαλαν το μεσημέρι οι εργαζόμενοι του MEGA πριν από λίγο με αφορμή τις εξελίξεις για το μέλλον του κανάλιου.

 

Στις 15.00 θα συναντηθούν με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι από την στιγμή που οι μέτοχοι του καναλιού ανακοίνωσαν πως δεν σκοπεύουν να διεκδικήσουν μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες.

 

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 14:00 οι εργαζόμενοι του σταθμού έβγαλαν έκτακτο δελτίο όπου διάβασαν ανακοίνωσή τους.

 

Στο βίντεο ακούστηκε ξανά η ανακοίνωση των 420 εργαζομένων του καναλιού με την Ειρήνη Ανδρουλάκη να λέει πως «Το Mega για τους περισσότερους από εμάς είναι ένα δεύτερο σπίτι».

 

«Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν. Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο. Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο», ανέφεραν στο τηλεοπτικό τους μήνυμα.

 

Ακολούθως προβλήθηκε νέο τηλεοπτικό μήνυμα: «Την κρίσιμη αυτή ώρα, το MEGA είναι παρόν. Το κρατούν στην ζωή οι τηλεθεατές και οι εργαζόμενοι του. Ακόμη και τώρα, είναι στις πρώτες επιλογές του τηλεοπτικού κοινού. Το MEGA είναι και πρέπει να παραμείνει ζωντανό. Σας ευχαριστούμε!».

 

Δείτε το σημερινό έκτακτο δελτίο του Mega:

 

 

 

Εργαζόμενοι του MEGA πήραν μέρος στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο κανάλι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση των μετόχων να μη δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό των αδειών.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

 

Η προετοιμασία της ανακοίνωσης ύστερα από την έκτακτη γενική συνέλευση.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ