16.400 ευρώ κόστισε το σκηνικό του debate

16.400 ευρώ κόστισε το σκηνικό του debate Facebook Twitter
1

16.400 ευρώ χωρίς ΦΠΑ κόστισε το προεκλογικό σκηνικό στο οποίο πραγματοποιήθηκε το debate των πολιτικών αρχηγών την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του typologies.gr. Το κόστος αυτό αφορά το σκηνικό χωρίς το κεντρικό πάνελ με τη φωτογραφία της Βουλής.

Την κατασκευή του ανέλαβε η εταιρεία ΣΕΤ ΛΑΜΠ ΙΚΕ η οποία κατασκευάζει και το σκηνικό για τις αθλητικές εκπομπές της ΕΡΤ που θα μεταφερθούν στο στούντιο της ψηφιακής τηλεόρασης. Σύμφωνα με το σάιτ το σκηνικό αυτό το ανέλαβε η εταιρία με κόστος 1.800 ευρώ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026: Επιστολή του BDS στους υποψηφίους του Sing for Greece για μποϊκοτάζ του διαγωνισμού

TV & Media / Eurovision 2026: Επιστολή του BDS στους υποψηφίους του Sing for Greece για μποϊκοτάζ του διαγωνισμού

Η οργάνωση απευθύνει έκκληση προς τους συμμετέχοντες να αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό ή αν διακριθούν, να μην αναλάβουν την εκπροσώπηση της χώρας στον μουσικό διαγωνισμό
THE LIFO TEAM