Όλοι οι εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Κουπερτίνο, έχουν πλέον ψηλά γραφεία στα οποία δουλεύουν (και) όρθιοι.

 

«Δώσαμε σε όλους τους υπαλλήλους μας "όρθια γραφεία", στο 100%. Αν στέκονται για λίγο και μετά κάθονται, εναλλάξ, βελτιώνεται σημαντικά ο τρόπος ζωής τους», δήλωσε ο Τιμ Κουκ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Ντέιβιντ Ρούμπενσταϊν.

 

Όπως αποκάλυψε ο CEO της εταιρείας, τα νέα γραφεία στο Apple Park επιτρέπουν στους εργαζόμενους να αλλάζουν στάση, δουλεύοντας πότε όρθιοι και πότε καθιστοί.

 

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Business Insider, στο παρελθόν ο Κουκ έχει χαρακτηρίσει την καθιστή στάση ως τον «νέο καρκίνο».

 

Βέβαια ο Κουκ είχε αναφερθεί κατ' αυτόν τον τρόπο στην καθιστή στάση, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις υπενθυμίσεις του Apple Watch για κίνηση.

 

«Αν κάθομαι για πολύ ώρα, το Apple Watch θα με "σκουντήξει" στον καρπό για να μου υπενθυμίσει να σηκωθώ και να κινηθώ - αρκετοί γιατροί μιλούν για την καθιστική ζωή ως τον "νέο καρκίνο"», έλεγε το 2015.

 

Η Apple δεν έχει αποκαλύψει με ποια εταιρεία συνεργάστηκε για τα νέα, μίνιμαλ γραφεία της αλλά για τις καρέκλες, οι πιο παρατηρητικοί αντιλήφθηκαν πως η εταιρεία απευθύνθηκε στην Vitra.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr