Ο Leo είναι η μικρότερη σε ηλικία drag queen και αυτό προκαλεί αντιδράσεις

0

Το όνομά του είναι Leo Noaxes, είναι 11 ετών και είναι η μικρότερη σε ηλικία drag queen, μέχρι στιγμής. Το όνομα του, ή καλύτερα η περσόνα Violet Vixen φιγουράρει εδώ και καιρό σε ρεπορτάζ για transgender παιδιά, προκαλώντας αντιδράσεις, κυρίως για την ανοχή της μητέρας του στην προτίμησή του να βάφεται να ντύνεται σαν γυναίκα. 

Όμως, ο Leo που λατρεύει το τηλεοπτικό show "Ru Paul's Drag Race" δεν έχει πρόβλημα με το να είναι διαφορετικός. Έχει πρόβλημα με το να καταπιέζει κάποιος ή να μην μπορεί να υποστηρίξει τη διαφορετικότητά του. Όσο κι αν στον λογαριασμό του στο Instagram δέχεται επικριτικά σχόλια για την εμφάνιση και τις αγαπημένες του ασχολίες, εκείνος δεν αλλάζει στάση. 

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ ο ίδιος και η μητέρα του υποδέχθηκαν δημοσιογράφο μεγάλου ειδησεογραφικού δικτύου αποδεχόμενοι να καλύψει μια μέρα από τη ζωή του: ο μικρός είναι αυτοδίδακτος στο μακιγιάζ, έχει αμέτρητα ζευγάρια γυναικεία ψηλοτάκουνα παπούτσια, ρούχα, περούκες και τον αρτιότερο εξοπλισμό για επαγγελματικό μακιγιάζ. Παίζει, τραγουδά και ζωγραφίζει σχέδια που θυμίζουν αντίστοιχα μεγάλων οίκων μόδας. 

"Θέλω όλα τα παιδιά να νιώθουν ασφάλεια, όταν αποφασίζουν να εκδηλώσουν αυτό που πραγματικά είναι, ό,τι κι αν είναι αυτό. Μπορείς να πεις ότι είμαι ένα drag παιδί που ζει τη ζωή του. Εννοείται ότι στο σχολείο μου δεν αρέσω σε πολλούς και δεν συμφωνούν με αυτό που κάνω, αλλά έχω να τους πω ότι δεν πρόκειται να αλλάξω. Συνηθίστε το, αγάπες μου", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Brut ο Leo. 

Όσο για τη μητέρα του; Δηλώνει περήφανη, λέγοντας πως το να είναι drag ο γιος της, του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του. "Είναι κάτι που του επιτρέπει να δει ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι σαν κι αυτόν και δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος ή μη φυσιολογικός". 

Εδώ, ολόκληρο το ρεπορτάζ για τη ζωή του 11χρονου Leo 

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ