Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Δωδεκάνησα και Σάμο

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Δωδεκάνησα και Σάμο Facebook Twitter
0

Στα Δωδεκάνησα και τη Σάμο προβλέπεται υψηλός κίνδυνος (δείκτης 3)πυρκαγιάς σήμερα, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης.

Επίσης, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 46 αγροτοδασικές φωτιές, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν άμεσα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Η κατάσταση στις υπόλοιπες έχει ως εξής: H πυρκαγιά που εκδηλώθηκε προχθές σε δασική έκταση, στο Καρούσι Καλαβρύτων, είναι περιμετρικά οριοθετημένη χωρίς ενεργό μέτωπο, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές στις περιοχές Πυλαία Αλεξανδρούπολης, Μαχαλά Μεσσηνίας, Καλλίδρομο Μώλου Φθιώτιδας και Αριδαία Πέλλας, ενώ στη Ζάκυνθο παραμένουν και επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 19 οχήματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM