Υπόθεση Novartis: Προθεσμία για τις 18 Φεβρουαρίου έλαβε ο Κώστας Βαξεβάνης

Υπόθεση Novartis: Προθεσμία για τις 18 Φεβρουαρίου έλαβαν Κώστας Βαξεβάνης και Γιάννης Φιλιππάκης Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, για τις 18 Φεβρουαρίου.

Ο εκδότης κλήθηκε ως κατηγορούμενος, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της Novartis, με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο κ. Βαξεβάνης θα απολογηθεί στις 18 Φεβρουαρίου στην κυρία Αλεβιζοπούλου για τα αδικήματα της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας.

Προθεσμία έλαβε, επίσης, σήμερα από την ανακρίτρια για τις 16 Φεβρουαρίου και ο κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση, εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης.

Νωρίτερα στον Άρειο Πάγο είχε βρεθεί προς συμπαράσταση πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων και πολιτικοί όπως οι Νίκος Παππάς, Παύλος Πολάκης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Χρήστος Σπίρτζης κ.λπ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κούγιας για Απόστολο Λύτρα: Απαράδεκτος ο ξυλοδαρμός, αλλά έχει ανδρικά χαρακτηριστικά γιατί το παραδέχθηκε

Ελλάδα / Κούγιας για Απόστολο Λύτρα: Απαράδεκτος ο ξυλοδαρμός, αλλά έχει ανδρικά χαρακτηριστικά γιατί το παραδέχθηκε

«Έχει ανδρικά χαρακτηριστικά, παραδέχθηκε την πράξη του, ενώ θα μπορούσε να το αποφύγει και να επιμείνει στην αρχική του τοποθέτηση», είπε για τον Απόστολο Λύτρα
NEWSROOM

Ελλάδα / Απόστολος Λύτρας: Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αντιδρά για την παρέμβαση του Αρείου Πάγου

«Επικοινωνιακού τύπου παρεμβάσεις από τον Άρειο Πάγο» αναφέρει με τη σειρά του ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης Βερβεσός
NEWSROOM