Τροχαίο στον Λαγκαδά: Τι έδειξαν οι αιματολογικές εξετάσεις στον 60χρονο

Τροχαίο στον Λαγκαδά: Τι έδειξαν οι αιματολογικές εξετάσεις στον 60χρονο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Υπό την επήρεια αλκοόλ φέρεται να βρισκόταν ο 60χρονος, οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το όχημα το οποίο οδηγούσε η 50χρονη και έχασε τη ζωή της, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έξω από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, από τις αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη φαίνεται να προκύπτει ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν οδηγήσει.

Τροχαίο στον Λαγκαδά: Πάνω από το όριο το αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο 60χρονος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τιμές αίματος όσον αφορά τη συγκέντρωση οινοπνεύματος «έδειξαν» 1,24 g/l (με την αντίστοιχη τιμή εκπνεόμενου αέρα να διαμορφώνεται στα 0,62 mg/lt) και άρα άνω των επιτρεπόμενων ορίων.

Ο ίδιος, επιπλέον, οδηγούσε στερούμενος διπλώματος, καθώς αυτό του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο λόγω οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα, όπως και το σύνολο του προανακριτικού υλικού, θα ενσωματωθούν στη δικογραφία που σχηματίζεται εις βάρος του και θα αποσταλούν στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ώστε να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.

Για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα με εντολή εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM