Τροχαίο στην Κατεχάκη: Νεκρός ο αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τροχαίο στην Κατεχάκη: Νεκρός ο αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Νεκρός είναι ο 45χρονος αστυνομικός που παρασύρθηκε χθες από αυτοκίνητο σε τροχαίο που συνέβη στην Κατεχάκη.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο αστυνομικός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο επί της Κατεχάκη περίπου στις 10:30 το βράδυ της Πέμπτης στην έξοδο της περιφερειακής Υμηττού, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη.

Ο 45χρονος αστυνομικός κινούνταν πεζός όταν τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ σημειώνεται ότι είχε φτάσει στο σημείο λόγω ενός άλλου τροχαίου, για το οποίο είχε λάβει κλήση.

Ο αστυνομικός μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ωστόσο κατέληξε στην συνέχεια.

Αυτό ήταν το τέταρτο περιστατικό με παράσυρση πεζού χθες στην Αττική. Τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας 50χρονος άνδρας παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από διερχόμενο όχημα στην Αλεξάνδρας. Αργότερα μία γυναίκα στην προσπάθειά της να διασχίσει την Κηφισίας παρασύρθηκε από μηχανάκι μαζί με ένα 3χρονο παιδί.

Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αργότερα ακολούθησε τρίτο περιστατικό με παράσυρση πεζού, στο ύψος του Χίλτον όταν μία γυναίκα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση η γυναίκα είχε μόνο ελαφρά τραύματα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM