Τραγωδία στην Εύβοια: 5χρονος έπεσε από μπαλκόνι σχολείου και σκοτώθηκε

Τραγωδία στην Εύβοια: 5χρονος έπεσε από μπαλκόνι σχολείου και σκοτώθηκε Facebook Twitter
0

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Εύβοια, μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου, με θύμα αυτή τη φορά ένα άτυχο αγοράκι που έπαιζε αμέριμνο στον χώρο του σχολείου του.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Αργυρό κοντά στο Αλιβέρι κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σύμφωνα με το eviazoom.gr. Στο δημοτικό σχολείο της περιοχής ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση και υπήρχαν αρκετά παιδιά στον χώρο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το αγοράκι ηλικίας μόλις 5 ετών γλίστρησε και έπεσε από το μπαλκόνι του σχολείου, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος 2 μέτρων.

O 5χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και έρευνες των αρχών για το δυστύχημα είναι σε εξέλιξη.

Με πληροφορίες από eviazoom.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM