Τώρα, φόβοι για μπλακ άουτ λόγω θερμαντικών σωμάτων

Τώρα, φόβοι για μπλακ άουτ λόγω θερμαντικών σωμάτων Facebook Twitter
6

Μετά τις συστάσεις των υπουργείων Υγείας και Περιβάλλοντος να κάνουμε χρήση ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων για να περιοριστεί η αιθαλομίχλη, τώρα η ΔΕΗ συστήνει να μην συνδυάζουμε ζέστη και σιδέρωμα για να μην υπάρξει μπλακ άουτ.

Αυτή η σύσταση έρχεται μάλιστα μόλις τρεις ημέρες μετά τις διαβεβαιώσεις Μανιάτη ότι η μαζική χρήση ηλεκτρικών σωμάτων δεν πρόκειται να προκαλέσει πρόβλημα στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Όμως, σε ανακοίνωσή του, με τίτλο «Διασφάλιση ομαλής ηλεκτροδότησης τις περιόδους με αιθαλομίχλη, με περιορισμό της ταυτόχρονης χρήσης ηλεκτροβόρων ηλεκτρικών συσκευών», ο ΔΕΔΔΗΕ (θυγατρική της ΔΕΗ), επισημαίνει ότι για τις ημέρες που θα τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο, καλό είναι να περιορίζεται η χρήση των συσκευών αυτών. Συγκεκριμένα, «συνιστά κατά τη χρονική περίοδο που γίνεται χρήση ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων να περιοριστεί η ταυτόχρονη χρήση ηλεκτροβόρων οικιακών συσκευών στην απολύτως αναγκαία, για την αποφυγή προβλημάτων διακοπών ηλεκτροδότησης που ενδεχομένως προκύψουν στις εσωτερικές οικιακές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις αλλά και στο δίκτυο της περιοχής τους».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM