Θορυβημένη η Πάτρα από μαρτυρίες για 2 μυστηριώδεις τελετές

Θορυβημένη η Πάτρα από μαρτυρίες για 2 μυστηριώδεις τελετές Facebook Twitter
4

Δύο περιστατικά τα οποία καταγράφηκαν από ανυποψίαστους πολίτες τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σε δύο διαφορετικές περιοχές της Πάτρας, έχουν θορυβήσει τους κατοίκους. Σύμφωνα με το patrastimes.gr και το ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ σε μια από τις -περιπτώσεις κάτοικος αναγκάστηκε να απειλήσει τους συμμετέχοντες στην τελετή, ακόμα και με κυνηγετικό όπλο, προκειμένου να αποχωρήσουν από χώρο που συνόρευε με την αγροικία του.

Στην πρώτη περίπτωση, σημείο αναφοράς του δρώμενου, το οποίο ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ήταν παράλληλος δρόμος προς την περιμετρική στο ύψος της Οβρυάς ο οποίος καταλήγει σε αδιέξοδο. Πρωταγωνιστές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν 10 άτομα τα οποία φορούσαν λευκές κελεμπίες και στη μέση έφεραν κόκκινες ζώνες ενώ στο κεφάλι φορούσαν λευκές κουκούλες.


Το τελετουργικό περιελάμβανε άναμμα φωτιάς και χαιρετισμούς που παρέπεμπαν στην Κου Κλουξ Κλαν, ενώ από κατοίκους της περιοχής γίνεται αναφορά και για περίεργους όρκους πίστης αλλά και φωνές ενάντια στους ξένους.


Η ομάδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το σημείο της συνάντησης, αφού πρώτα κάτοικος της περιοχής του οποίου το σπίτι συνορεύει με το οικόπεδο στο οποίο έγινε η συγκέντρωση, χρειάστηκε να βγει στο μπαλκόνι κρατώντας κυνηγετικό όπλο και να απειλείσαι πως εάν δεν φύγουν θα αναγκαστεί να κάνει χρήση του.

Με διαφορά λίγων ημερών ένα άλλο περιστατικό καταγράφηκε σε οικοπεδική έκταση στην οποία καταλήγει μια από τις παραγλάυκειες οδούς. Αυτή τη φορά, ομάδα 15 περίπου ατόμων είχε ανάψει φωτιές σε σχήμα πεντάλφα, ενώ όπως μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής , οι πρωταγωνιστές έκαψαν ακόμα και ζωντανά πτηνά, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από τα ευρήματα την επόμενη ημέρα. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγω επίσης και για ανάγνωση κειμένων από την ομάδα, τα οποία παρέπεμπαν σε σατανιστική τελετή.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, στο σημείο βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό, απομεινάρια από καμένα πτηνά και ζώα καθώς και ίχνη από την φλεγόμενη πεντάλφα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέρος: Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί δωρίζει 115.000 ευρώ στο νοσοκομείο που το έσωσε τη ζωή

Ελλάδα / Λέρος: Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί δωρίζει 115.000 ευρώ στο νοσοκομείο που του έσωσε τη ζωή

Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί, που σώθηκε από σοβαρό ατύχημα στη Λέρο το 2023, προσέφερε δωρεά 115.000 ευρώ στο Νοσοκομείο της Λέρου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, ενισχύοντας σημαντικά τις υποδομές της Χειρουργικής Κλινικής
LIFO NEWSROOM
Αντιδράσεις για την απόλυση του Πάρι Ρούπου – Ανακοίνωση από την Εργατική Ομάδα Stand-up Κωμικών & Improv ηθοποιών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για την απόλυση του Πάρι Ρούπου – Ανακοίνωση από την Εργατική Ομάδα Stand-up Κωμικών & Improv ηθοποιών

Η Ομάδα χαρακτηρίζει την απόλυση «επικίνδυνο προηγούμενο» που, όπως υποστηρίζει, «νομιμοποιεί τον εργοδοτικό έλεγχο στις ζωές των εργαζομένων εκτός εργασίας»
LIFO NEWSROOM
«Απόλυση για αντιφασιστική σάτιρα»: Η ανακοίνωση του Πάρι Ρούπου μετά την απόλυση από την Pizza Fan

Ελλάδα / «Απόλυση για αντιφασιστική σάτιρα»: Η ανακοίνωση του Πάρι Ρούπου μετά την απόλυση από την Pizza Fan

Ο κωμικός αναφέρει ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά όσων υποκίνησαν την επίθεση μίσους εις βάρος του, ενώ ευχαρίστησε συναδέλφους και καλλιτέχνες για τη δημόσια στήριξή τους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια