Θορυβημένη η Πάτρα από μαρτυρίες για 2 μυστηριώδεις τελετές

Θορυβημένη η Πάτρα από μαρτυρίες για 2 μυστηριώδεις τελετές Facebook Twitter
4

Δύο περιστατικά τα οποία καταγράφηκαν από ανυποψίαστους πολίτες τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σε δύο διαφορετικές περιοχές της Πάτρας, έχουν θορυβήσει τους κατοίκους. Σύμφωνα με το patrastimes.gr και το ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ σε μια από τις -περιπτώσεις κάτοικος αναγκάστηκε να απειλήσει τους συμμετέχοντες στην τελετή, ακόμα και με κυνηγετικό όπλο, προκειμένου να αποχωρήσουν από χώρο που συνόρευε με την αγροικία του.

Στην πρώτη περίπτωση, σημείο αναφοράς του δρώμενου, το οποίο ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ήταν παράλληλος δρόμος προς την περιμετρική στο ύψος της Οβρυάς ο οποίος καταλήγει σε αδιέξοδο. Πρωταγωνιστές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν 10 άτομα τα οποία φορούσαν λευκές κελεμπίες και στη μέση έφεραν κόκκινες ζώνες ενώ στο κεφάλι φορούσαν λευκές κουκούλες.


Το τελετουργικό περιελάμβανε άναμμα φωτιάς και χαιρετισμούς που παρέπεμπαν στην Κου Κλουξ Κλαν, ενώ από κατοίκους της περιοχής γίνεται αναφορά και για περίεργους όρκους πίστης αλλά και φωνές ενάντια στους ξένους.


Η ομάδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το σημείο της συνάντησης, αφού πρώτα κάτοικος της περιοχής του οποίου το σπίτι συνορεύει με το οικόπεδο στο οποίο έγινε η συγκέντρωση, χρειάστηκε να βγει στο μπαλκόνι κρατώντας κυνηγετικό όπλο και να απειλείσαι πως εάν δεν φύγουν θα αναγκαστεί να κάνει χρήση του.

Με διαφορά λίγων ημερών ένα άλλο περιστατικό καταγράφηκε σε οικοπεδική έκταση στην οποία καταλήγει μια από τις παραγλάυκειες οδούς. Αυτή τη φορά, ομάδα 15 περίπου ατόμων είχε ανάψει φωτιές σε σχήμα πεντάλφα, ενώ όπως μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής , οι πρωταγωνιστές έκαψαν ακόμα και ζωντανά πτηνά, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από τα ευρήματα την επόμενη ημέρα. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγω επίσης και για ανάγνωση κειμένων από την ομάδα, τα οποία παρέπεμπαν σε σατανιστική τελετή.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, στο σημείο βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό, απομεινάρια από καμένα πτηνά και ζώα καθώς και ίχνη από την φλεγόμενη πεντάλφα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια