Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος που έκρυβε κάνναβη μέχρι και στον μετρητή της ΔΕΗ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος που έκρυβε κάνναβη μέχρι και στον μετρητή της ΔΕΗ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου
0

Ακόμα και στον μετρητή της ΔΕΗ, πέραν του εσωτερικού του σπιτιού του στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης, έκρυβε ένας 29χρονος ποσότητα κάνναβης, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, σε βάρος του συλληφθέντα ημεδαπού σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Από την έρευνα που έγινε στην οικία του 29χρονου στην περιοχή των Κουφαλίων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο κουτί του μετρητή της ΔΕΗ, δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 38,30 γραμμαρίων.

Σε άλλη νομότυπη έρευνα που ακολούθησε εντός της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 1.780,80 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Στο μεταξύ, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και εννέα μηνών για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Στις νέες συνομιλίες ακούγεται ο Πάνος Καμμένος να διαβεβαιώνει τον φερόμενο αρχηγό του κυκλώματος πως προώθησε στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ το αίτημα να επιλεγεί δικός τους ιερωμένος για μητροπολίτης
LIFO NEWSROOM
Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Ελλάδα / Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Από τις αρχές του 2025 έως και την εξάρθρωση της οργάνωσης, έχουν καταγραφεί 38 περιπτώσεις προμήθειας, με τη συνολική ποσότητα που έχει διακινηθεί στην Ελλάδα να υπερβαίνει τα 1,3 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης - 22 συλλήψεις, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον 8 άτομα
LIFO NEWSROOM