Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε τροχαίο o Βασίλης Μαντζουράνης, μέλος του συγκροτήματος «Δυτικές Συνοικίες»

Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε τροχαίο o Βασίλης Μαντζουράνης, μέλος του συγκροτήματος «Δυτικές Συνοικίες» Facebook Twitter
0

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/11) στη Θεσσαλονίκη, με θύμα τον 53χρονο Βασίλη Μαντζουράνη, μέλος του συγκροτήματος «Δυτικές Συνοικίες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 23:30, στη συμβολή των οδών Εγνατία και Λαγκαδά. Το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη πέντε ανήλικα άτομα, ηλικίας 16 ετών, μεταξύ των οποίων και τα δύο παιδιά του θύματος. Ο 53χρονος απεβίωσε επιτόπου, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία «Παπανικολάου» και «Γ. Γεννηματάς» με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Στον απεγκλωβισμό των τραυματιών συνέδραμε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο Βασίλης Μαντζουράνης είχε πάει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να παραλάβει τα δύο παιδιά του και τρεις φίλους τους, προκειμένου να τους επιστρέψει στα σπίτια τους στη δυτική Θεσσαλονίκη. Κατά την επιστροφή σημειώθηκε η μοιραία σύγκρουση. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι «Δυτικές Συνοικίες» είναι ελληνικό μουσικό συγκρότημα που δραστηριοποιείται στον χώρο της ροκ μουσικής. Δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και έγινε ευρέως γνωστό με το τραγούδι «Καλοκαιρινά Ραντεβού». 
Το όνομα του συγκροτήματος «Δυτικές Συνοικίες» παραπέμπει στις δυτικές περιοχές της Θεσσαλονίκης, γεγονός που συνδέει τη μουσική τους με την ταυτότητα και τη ζωή στις εργατικές και λαϊκές γειτονιές της πόλης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM
ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM