Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 24χρονης για βιασμό από 34χρονο που γνώρισε στο Facebook

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 24χρονης για βιασμό από 34χρονο που γνώρισε στο Facebook Facebook Twitter
Φωτ.αρχείου: Unsplash
0

Δικογραφία σε βάρος 34χρονου σχηματίστηκε στο πλαίσιο διενεργηθείσας προανάκρισης για βιασμό, από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με την καταγγελία 24χρονης ημεδαπής, ο προαναφερόμενος, τον οποίο είχε γνωρίσει η νεαρή γυναίκα, σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, προέβη σε βάρος της σε γενετήσια πράξη με άσκηση σωματικής βίας τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας.

Η ταυτοποίηση του 34χρονου πραγματοποιήθηκε έπειτα από συνδυαστική ανάλυση των συλλεχθέντων στοιχείων DNA, ενώ αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι ο 34χρονος κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM