NEO VIDCAST

Συνελήφθη και πάλι (για τέταρτη φορά!) ο Λάκης Γαβαλάς!

Συνελήφθη και πάλι (για τέταρτη φορά!) ο Λάκης Γαβαλάς! Facebook Twitter
0

[via

Συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία ο σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς. Ο 60χρονος επιχειρηματίας, αλλά και η αδερφή του και συνεργάτιδά του, συνελήφθη για μη καταβολή ΦΠΑ ύφους 2.000.000 ευρώ και αφού πέρασε από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Είναι η τέταρτη φορά που ο Λάκης Γαβαλάς οδηγείται στη δικαιοσύνη στο τελευταίο πεντάμηνο. Η περιπέτεια του σχεδιαστή με τις αρχές, ξεκίνησε το Δεκέμβριο, όταν συνελήφθη για πρώτη φορά.

Ακολούθησαν 2 συλλήψεις σε ένα 24ωρο στα τέλη Ιανουαρίου. Τότε είχε οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου παρέμεινε για μερικές ημέρες αλλά αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και εγγύηση.

Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Τι περιλαμβάνει η δεύτερη δικογραφία - Η Μονή Χανίων και η υπόθεση της φοιτήτριας με τη μητέρα καθαρίστρια

Νέες αποκαλυπτικές συνομιλίες - Οι κατηγορίες και οι κωδικές ονομασίες - «Μόνο δολοφονίες δεν μας έχει διατάξει ακόμα να κάνουμε»
LIFO NEWSROOM
Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM