Συνελήφθη ένας από τους δράστες της επίθεσης στον Νοτιοκορεάτη έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα ο ένας εκ των δραστών, που προέβησαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης σε ληστρική επίθεση σε βάρος 38χρονου αλλοδαπού, εξωτερικά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα.

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, πρόκειται για 19χρονο ημεδαπό, ο οποίος από κοινού με άλλους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά 38χρονο αλλοδαπό και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των άλλων εμπλεκομένων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την έναρξη του ματς του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ, οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στον άνδρα και του έκλεψαν το κινητό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της, καταδίκασε το περιστατικό, ενημερώνοντας ότι ο φίλαθλος που δέχθηκε την επίθεση εγγράφεται ως μέλος στα μητρώα του συλλόγου, ενώ του δόθηκε εισιτήριο διαρκείας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM