Συνεχίζονται οι έρευνες για το νεκρό βρέφος στη Ν. Σμύρνη- Άφαντοι παραμένουν οι γονείς

Συνεχίζονται οι έρευνες για το νεκρό βρέφος στη Ν. Σμύρνη- Άφαντοι παραμένουν οι γονείς Facebook Twitter
0

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για να εντοπιστούν οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης το Σάββατο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, το βρέφος εντόπισε μια ένοικος της πολυκατοικίας σκεπασμένο με ένα σεντόνι και τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο. 

Η κάτοικος της πολυκατοικίας είδε, από το μπαλκόνι της, τη σακούλα, μέσα στην οποία βρισκόταν το βρέφος, πεταμένη σε δίχτυ που έχουν τοποθετήσει οι κάτοικοι στον ακάλυπτο του κτηρίου και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το νεκρό βρέφος στη Ν. Σμύρνη- Άφαντοι παραμένουν οι γονείς Facebook Twitter

Οι αστυνομικοί ήδη από χθες έχουν «οργώσει» τα διαμερίσματα της περιοχής, ψάχνοντας πόρτα – πόρτα τα σπίτια και αναζητώντας άτομα που πιθανόν να είναι οι γονείς. Όμως, από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν έχει προκύψει κάποιο αποτέλεσμα κι έτσι, η ακτίνα των περιοχών που εκτείνονται οι έρευνες διευρύνεται και σε άλλες γειτονιές.

Η νεκροψία στο νεκρό αγοράκι θα πραγματοποιηθεί αύριο, κι έτσι θα δοθούν απαντήσεις ως προς τα αίτια του θανάτου, καθώς και στο αν πετάχτηκε νεκρό ή εξέπνευσε στη συνέχεια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ