ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Συνεχίζεται η μάχη της Πυροσβεστικής με τη φωτιά στη Μεσσηνία

Συνεχίζεται η μάχη της Πυροσβεστικής με τη φωτιά στη Μεσσηνία Facebook Twitter
0

Με την ελπίδα πως σήμερα θα μπορέσουν να θέσουν υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο ξεκινούν τις επιχειρήσεις στη Μεσσηνία οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής .

Ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων στην Πελοπόννησο μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και ανέφερε πως οι πρώτες εναέριες ρίξεις έχουν ήδη ξεκινήσει και υπογράμμισε πως η εικόνα σήμερα είναι βελτιωμένη.

 

90 πυροσβέστες με 38 οχήματα, 58 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 50 στρατιώτες,μηχανήματα και υδροφόρες από τους δήμους της περιοχής επιχειρούν παραμένοντας στο σημείο όπου έως τώρα πάνω από 2000 στρέμματα δάσους και καλλιεργειών έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

 

Χθες, η φωτιά απείλησε και τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Μεσσήνης ενώ υπήρξε και προληπτική εκκένωση τεσσάρων κοντινών χωριών. Το έργο της πυρόσβεσης δυσκολεύουν οι ισχυροί άνεμοι, η πυκνή βλάστηση και το σημείο όπου έχει εκδηλωθεί η φωτιά.

0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΦ: Προειδοποιεί για το σκεύασμα DIAXIL - Εμφανίζεται διακεκριμένος ιατρός που το διαφημίζει

Ελλάδα / ΕΟΦ: Προειδοποιεί για το σκεύασμα DIAXIL - Εμφανίζεται διακεκριμένος ιατρός που το διαφημίζει

Συνιστάται στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, προκειμένου να μην εξαπατηθούν και να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε οποιαδήποτε διαφήμιση προϊόντων διαδικτύου
LIFO NEWSROOM
Εν πλω προς τη Γάζα: Ένα ελληνικό πλήρωμα αψηφά τις ισραηλινές απαγορεύσεις

Ελλάδα / Εν πλω προς τη Γάζα: Ένα ελληνικό πλήρωμα αψηφά τις ισραηλινές απαγορεύσεις

Η Κλεονίκη Αλεξοπούλου, μέλος του ανθρωπιστικού στόλου, μεταφέρει από το κατάστρωμα του ελληνικού πλοίου «Οξυγόνο» τη μαρτυρία της για όσα βίωσαν στη διαδρομή προς τη Γάζα μέχρι τη στιγμή της αναχαίτισής τους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι και εγκατέλειψε - Νεκρός 44χρονος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι και εγκατέλειψε - Νεκρός 44χρονος

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη αμέσως μετά το δυστύχημα και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί
LIFO NEWSROOM