Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου

Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όταν αεροπλάνο ενημέρωσε τις αρχές του αεροδρομίου για καπνούς στο πιλοτήριο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το αεροσκάφος της εταιρίας Easy Jet εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Βασιλεία και είχε αναχωρήσει στις 11:22 από το αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας. 

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, και μετά τις απαραίτητες ενέργειες από τον πύργο ελέγχου, το αεροπλάνο επέστρεψε πραγματοποιώντας αναγκαστική προσγείωση.

Update

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, πλήρωμα και επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να ταξιδέψουν για τον προορισμό τους με άλλο αεροσκάφος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM