Συναγερμός σε ΑΧΕΠΑ και «Αλεξάνδρα» με ασυμπτωματικούς ασθενείς – Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές

Συναγερμός σε ΑΧΕΠΑ και «Αλεξάνδρα» με ασυμπτωματικούς ασθενείς – Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές Facebook Twitter
Γιατροί και νοσηλευτές σε ΑΧΕΠΑ και Αλεξάνδρας σε καραντίνα - Μετά από επαφή με ασθενείς του κορωνοϊού (Eurokinissi)
0

Συναγερμός σήμανε στα νοσοκομεία «ΑΧΕΠΑ» και «Αλεξάνδρα» καθώς γιατροί και νοσηλευτές ήρθαν σε επαφή με ασθενείς που δεν γνώριζαν ότι έπασχαν από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το iatropedia.gr,  μία 70χρονη ασυμπτωματική ασθενής, πριν προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση, υποβλήθηκε όπως ορίζουν οι κανόνες σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκε θετική. Ο δεύτερος ασθενής, ένας 81χρονος άνδρας με ελαφρά συμπτώματα, υποβλήθηκε σε δύο τεστ, το πρώτο βγήκε αρνητικό και το δεύτερο θετικό. Kανείς από τους δύο δεν είχε εισαχθεί ως ασθενής με κορωνοϊό.

Στο ΑΧΕΠΑ, απολυμάνθηκε ο χώρος και περίπου 40 υγειονομικοί υπάλληλοι, γιατροί, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς, υποβλήθηκαν σε διαγνωστικά τεστ για Covid-19 αλλά δεν μπήκαν σε καραντίνα.

Πληροφορίες υπήρξαν και για γιατρούς και νοσηλευτές που μπήκαν σε καραντίνα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Την περασμένη Κυριακή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άνδρας που είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Ο άνδρας διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Υποβλήθηκε σε τεστ για την ανίχνευση κορωνοϊού, στο οποίο και βρέθηκε θετικός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επτά νοσηλευτές και έξι γιατροί μπήκαν σε καραντίνα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία οδήγησε στις δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Ελλάδα / Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα: Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία και οι δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Δύο εκατ. κόστισε η διπλή δολοφονία στη Βάρη το 2020 - Για 60 ανθρωποκτονίες σε όλη την Ευρώπη κατηγορούνται οι εμπλεκόμενοι μαφιόζοι
NEWSROOM