Συλλαλητήριο στις 9 Μαρτίου για το Ασφαλιστικό αποφάσισε η ΓΣΕΕ

Συλλαλητήριο στις 9 Μαρτίου για το Ασφαλιστικό αποφάσισε η ΓΣΕΕ Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου, την Τετάρτη 9 Μαρτίου, ενάντια στο σχέδιο της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, αποφάσισε η ΓΣΕΕ στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της.

Το συλλαλητήριο θα γίνει σε συνεργασία με συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας «που θίγονται από το υπό κατάθεση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Επίσης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση 48ωρης γενικής πανελλαδικής απεργίας όταν η κυβέρνηση προχωρήσει στην κατάθεση στη Βουλή του ασφαλιστικού.

Η ΓΣΕΕ ζητά «την άμεση απόσυρση του ηθικά μη βιώσιμου και απαράδεκτου ασφαλιστικού νομοσχεδίου» και εξαγγέλλει συνέχιση του αγώνα μέχρι η κυβέρνηση να αποφασίσει την απόσυρση του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM