Στον όμιλο Υγεία το μανατζμεντ του Ερρίκος Ντυνάν

Στον όμιλο Υγεία το μανατζμεντ του Ερρίκος Ντυνάν Facebook Twitter
1

Το μη-κερδοσκοπικό «Κοινωφελές Ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν» Ν.Π.Ι.Δ ανακοίνωσε ότι το Δ.Σ. του Ιδρύματος αποφάσισε ομόφωνα την ανάθεση στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ των υπηρεσιών διαχείρισης παρόχου υγείας δευτεροβάθμιας φροντίδας, για το Νοσοκομείο που λειτουργεί με τον ομώνυμο διακριτικό τίτλο.

Οι υπογραφές για την εκχώρηση της προσωρινής διαχείρισης του Ντυνάν στον όμιλο Υγεία και όλη η διαπραγμάτευση αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

To Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν ανήκει εξ ολοκλήρου στο Κοινωφελές Ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν Ν.Π.Ι.Δ, το οποίο ιδρύθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν διαθέτει επίσης 303 κλίνες κλινικών, 25 χειρουργεία, 38 κλίνες μονάδων εντατικής θεραπείας, 24 κλίνες μονάδων τεχνητού νεφρού και 78 κλίνες νοσηλείας μίας ημέρας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κι εδω ολη η ιστορια της καταρρευσης.Ειναι λιγο μεγαλο,αλλα εχει πολυυυυυ ενδιαφερον.http://www.newsnowgr.com/article/237965/antreas-martinis-errikos-ntynan-ton-proskynisan-kai-proedroi-tis-dimokratias.html