Ποδηλατόδρομοι 100 χιλιομέτρων στην Αττική: Tο σχέδιο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου

Ποδηλατόδρομοι 100 χιλιομέτρων στην Αττική: Tο σχέδιο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Facebook Twitter
0

Για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στην Αττική θα μιλήσει το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Γλυφάδα, στο πλαίσιο των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και του Σχεδίου «Ελλάδα 2.0».

Στην ομιλία του,όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, θα αναφερθεί στον σχεδιασμό ενοποίησης των δημόσιων χώρων του παράκτιου μετώπου από το ΣΕΦ μέχρι το Σούνιο με την κατασκευή ενιαίου ποδηλατόδρομου- πεδόδρομου μήκους 22 χλμ, ενώ το έργο της ανάπλασης έως τον Σούνιο περιλαμβάνει άλλα 48 χλμ.  

Παράλληλα, προβλέπεται η σύνδεση του Πάρκου του Φαληρικού Όρμου με το Κέντρο Πολιτισμού Ι.Σ. Νιάρχος, τη Μαρίνα Φλοίσβου και το υφιστάμενο Πάρκο Φλοίσβου, δημιουργώντας έναν συνεχόμενο μεγάλο πνεύμονα πρασίνου για την Αττική και τους κατοίκους της Αθήνας, του Πειραιά και των όμορων δήμων.

Στην εκδήλωση θα γίνει αναφορά και στο σχέδιο της κυβέρνησης για τη δημιουργία πάνω από 100 χλμ ποδηλατόδρομων στην Αττική τα επόμενα χρόνια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή που αρίστευσε, μιλά στη LIFO

Ελλάδα / Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή, μιλά στη LIFO

Η συντονίστρια του προγράμματος «Άμεση Ανακούφιση Προσφύγων και Μεταναστών» των Παιδικών Χωριών SOS στη Λέσβο, μιλά για την επιτυχία του 18χρονου παιδιού αλλά και για τι θα πρέπει να κάνει πλέον η πολιτεία

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ