Σε δίκη ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη γιατί επιτέθηκε στον διευθυντή της Γαλακτοκομικής σχολής

Σε δίκη ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη γιατί επιτέθηκε στον διευθυντή της Γαλακτοκομικής σχολής Facebook Twitter
Eurokinissi
2

Στο δικαστήριο θα βρεθεί ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας, το Μάρτιο, αυτή τη φορά όμως στο εδώλιο του κατηγορουμένου.


Η δίκη αφορά σε διένεξη μεταξύ του Ανδρέα Γιακουμάκη και του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, μετά τη δίκη του δεύτερου.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά τη δίκη του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, φεύγοντας εκείνος από το Δικαστήριο, πέρασε από το πεζόδρομο μπροστά από το ξενοδοχείο όπου έμενε η οικογένεια του Βαγγέλη.


Ένα ειρωνικό χαμόγελο εκ μέρους του πρώην διευθυντή ήταν η αφορμή να ξεσπάσει διένεξη μεταξύ εκείνου και του Ανδρέα Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα ο πατέρας του Βαγγέλη κατηγορείται για προσβολή της τιμής άλλου με λόγο και πρόκληση σωματικής βλάβης, από πρόθεση.


Ο κ. Γιακουμάκης κατηγορείται ότι τον χτύπησε με τα χέρια στην πλάτη και στον ώμο, προξενώντας ελαφριά σωματική βλάβη.

 

Με πληροφορίες από cretalive/star

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ένα ειρωνικό χαμόγελο εκ μέρους του πρώην διευθυντή ήταν η αφορμή να ξεσπάσει διένεξη μεταξύ εκείνου και του Ανδρέα Γιακουμάκη. Πηγή: www.lifo.grΠάντως αν δε θες αντιδράσεις, δε ρίχνεις ειρωνικό χαμόγελο σε κάποιον που έχει χάσει το παιδί του και μάλιστα ΚΑΙ με δική σου ευθύνη.Δεν θέλω να κρίνω την απόφαση. Απλά μπροστά σε κάποιον γονέα που έχει πεθάνει το παιδί του, σκύβεις το κεφάλι και προχωράς κι απομακρύνεσαι. Ειδικά αν έμμεσα είσαι υπεύθυνος κι εσύ για αυτόν τον θάνατο, όπως είναι ο πρώην συγκεκριμένος διευθυντής της σχολής-ξέφραγου αμπελιού.
Κι ακόμα κι αν έφαγες καμία και σε έβρισαν, δίνεις τόπο στην οργή. Δε σερνεις τον χαροκαμμένο πατέρα στα δικαστήρια. Μάλλον ήταν όντως υπόλογος για όσα συνέβαιναν στη σχολή του.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ