Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση μετά τις ποινικές διώξεις -«Αισθάνεται ότι αδικείται», λέει ο συνήγορός της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με αστυνομικούς Facebook Twitter
Φωτ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
0

Για την πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τη νέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση αναφορικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μίλησε ο συνήγορός της Όθων Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, λίγες ώρες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της, καθώς εισαγγελείς έκριναν ότι τα δύο της παιδιά «χάθηκαν» εξαιτίας εγκληματικών ενεργειών της 33χρονης, ο κ. Παπαδόπουλος εξήγησε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αδικείται.

«Αισθάνεται ότι βάλλεται από παντού, ότι βρίσκεται σε καθεστώς δημόσιας διαπόμπευσης, αισθάνεται ότι αδικείται σε σχέση με τις αποδιδόμενες κατηγορίες και αισθάνεται, τέλος, ότι αδικείται σε σχέση με την εικόνα της, όπως βγαίνει από τα ΜΜΕ. Επικαλούμενη διαρκώς ότι αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα τρία της παιδιά, ότι υπέστη το πλήγμα της απώλειάς τους και τώρα, ως επίλογο όλης αυτής της ιστορίας, που βίωσε, έρχεται και στη θέση της κατηγορουμένης, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για την αφαίρεση της ζωής των ίδιων της των παιδιών».

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι πρόκειται για μια δικογραφία η οποία έχει αλληλοσυγκρουόμενα, αντικρουόμενα στοιχεία, καθώς το προσωπικό του νοσοκομείου έχει καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα πρόσωπα των παιδιών.

«Το συγκεκριμένο πόρισμα των κ.κ. Καρακούκη και Καλόγρια ξεκινά από τη αφετηρία της εύρεσης ιχνών, σημαδιών στα πρόσωπα των παιδιών. Αυτά τα σημάδια διαψεύδονται από τους ίδιους τους αυτόπτες μάρτυρες, που είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι τραυματιοφορείς και όλοι όσοι ενεπλάκησαν στις δύο διαφορετικές περιπτώσεις», πρόσθεσε.

«Οπότε, το πρόβλημα είναι πώς θα λυθεί αυτή η διχογνωμία που υπάρχει μέσα στα πλαίσια της ίδιας δικογραφίας, όταν έχουμε καταθέσεις που είναι πλήρως αντικρουόμενες μεταξύ τους», κατέληξε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ