Ραφήνα: Αυτός είναι ο 48χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 13χρονης

Ραφήνα: Αυτός είναι ο 48χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 13χρονης Facebook Twitter
0

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 48χρονου ο οποίος κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα.

Πρόκειται για τον ΚΑΛΛΑ Παντελή του Νικολάου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 29-3-1973 στην Αθήνα. Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Ο 48χρονος κατηγορείται ότι το βράδυ της 27ης Μαΐου, κινούμενος με το αυτοκίνητό του στη Ραφήνα, προσέγγισε το ανήλικο κορίτσι, που επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατό της.

 

Ραφήνα: Αυτός είναι ο 48χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 13χρονης Facebook TwitterΟ άνδρας κατηγορείται ότι επιχείρησε επανειλημμένα και προστακτικά να την πείσει να επιβιβασθεί στο όχημά του. Λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου.Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας - Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ