Πτολεμαΐδα: Σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού οφείλεται ο θάνατος του 15 μηνών βρέφους

Πτολεμαΐδα: Σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού οφείλεται ο θάνατος του 15 μηνών βρέφους Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού οφείλεται ο ξαφνικός θάνατος του βρέφους 15 μηνών στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα, σύμφωνα με τη νεκροψία νεκροτομή.

Η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στη σορό του βρέφους ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως το βρέφος μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό στην παιδιατρική κλινική αργά το βράδυ, γύρω στις 23.00 και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του βρέφους είχαν μεταφέρει και νωρίτερα, την ίδια ημέρα, το παιδί στο νοσοκομείο. Δεν κρίθηκε όμως απαραίτητο να παραμείνει για παρακολούθηση. Στη συνέχεια, οι γονείς του διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ήταν καλά στην υγεία του και τότε το πήγαν ξανά στο νοσοκομείο. Πρόκειται για πληροφορίες από ακόμα ερευνώνται.

Με πληροφορίες από to Πρώτο Θέμα

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: 7 χρόνια από την τραγωδία με τους 104 νεκρούς

Ελλάδα / Εικόνες από τις εκδηλώσεις μνήμης για την 7η επέτειο από την τραγωδία στο Μάτι

Στο πλαίσιο της 7ης «μαύρης» επετείου από τη φωτιά στο Μάτι ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών από την πυρκαγιά στο Μάτι, διοργάνωσε σήμερα εκδηλώσεις μνήμης «για να μην ξεχαστεί το έγκλημα της 23ης Ιουλίου 2018»
LIFO NEWSROOM
Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Ελλάδα / Εισαγγελική έρευνα για εταιρείες πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων σε Αττική και Ηράκλειο

Οι έλεγχοι αφορούν συνολικά περισσότερες από δέκα ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πιστοποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων ως βιολογικών
LIFO NEWSROOM